Jeg havde dog en del problemer med, at dejen sad fast på bordpladen og kagerullen. Jeg bryder mig slet ikke om at rulle ting ud, og det blev absolut ikke bedre af, at jeg havde en lille meget ivrig hjælper, der var helt vild for at komme i gang med at udstikke et tog! Jeg løste problemet ved at sætte dejen i køleskabet, så den blev mindre klistret, og så brugte jeg ellers rigelige mængder mel her der og alle vegne.
I opskriften er der også et link til en video, der viser hvert trin i opskriften. Det var den, der inspirerede mig til kraftigt at opjustere mit melforbrug.
En dame med så fin blogheader kan kun lave skønne ting, ikke? Og ja, det er alt sammen småkager! |
Nu har jeg så dekoreret alle mine småkager, men jeg har stadig ret meget frosting tilbage. Er der nogen, der har nogen ideer til, hvad jeg kan bruge det til?
Altså man kunne bare spise det, men så alligevel ...
Been there, done that!
1 comment:
hey, jeg synes altså at det fungere fint bare med æggehvider og flormelis... og så lidt vand til "flood-icing"
Post a Comment